Billiga Fotbollströjor Barn
gjorts under den senaste veckan


Kylian Mbappe och Liverpool


Manchester United Tröja Barnen match gjord i himlen i de fotbollströjor med eget tryck liverpool verkligen

Kylian Mbappe och Liverpool. En match gjord i himlen i de röda supportrarnas ögon. Mycket har gjorts under den senaste veckan av Mohamed Salahs framtid efter en okarakteristisk intervju med spanska outlet AS och om egyptiern skulle lämna Anfield skulle Mbappe säkert vara en av utmanarna att ersätta honom.
Rekordrekordet skulle bara bli möjligt om Salah eller Sadio Mane skulle lämna klubben och som det ser ut är det fortfarande osannolikt.
Mbappe har 18 månader kvar av sitt nuvarande Paris Saint-Germain-avtal och ju mer hans kontrakt går ut, desto mer makt har spelaren.
I sanning är PSG knappast det mest attraktiva projektet på planeten och deras misslyckande med att leverera sin första Champions League-titel någonsin förra sommaren kommer att ha skurit djupt.
manchester united tröja barn Det är fotbollens yttersta pris på klubbenivå och som alla fantastiska spelare är Mbappe desperat efter att få tag på pokalen.
Av en slump vet de två klubbarna som kommer att möta Mbappes signatur något eller två om Europacuper.
manchester united tröja barn Jurgen Klopp levererade Liverpools sjätte plats i Madrid, en stad som inte är främmande för en Champions League -titel på senare tid.
Zinedine Zidane är desperat efter att få Mbappe till Bernabeu men det är omöjligt att ignorera forwardens flirt med en flytt till Liverpool.
Tidigare i år stämplade han de röda som 'en maskin' och noterade sin beundran för Premier League -mästarna. Det är klart att det här är ett lag han skulle tycka om att vara en del av.
goedkope voetbalshirts Inför Liverpools dramatiska 3-2 seger i Champions League över PSG i september 2018 omfamnade Mbappe och Klopp i tunneln och efter matchen på planen.
Över ett år senare i november 2019 var Klopp snabb med att stänga rapporter som länkade hans sida till Mbappe och hävdade att de finansiella siffrorna som ingår i affären inte stämmer.
Sanningen är att länken inte är död i vattnet. Skulle Mbappe bli tillgänglig finns det all chans att Klopp ber FSG att bedöma landskapet.
Detta är en affär som kan höja de röda till nästa nivå och om Salah bestämmer sig för att han vill lämna klubben är Mbappe till Liverpool verkligen en goer.

barcelona tröja

matchtröjor fotboll