billige fodboldtrøjer
beslutsomhed over for den norske


Tuchel ivrig efter Blues for at sikre sig signeringen af


Manchester United Trøje, Fodboldtrøjerchelsea forventes at prøve fodboldtrøjer med eget tryk smækker

På trods af at han vandt Champions League sidste gang, er Tuchel ivrig efter Blues for at sikre sig signeringen af ​​Borussia Dortmund -stjernen.
Det er helt klart forståeligt, idet den 21-årige scorede uhyrlige 40 mål på tværs af alle konkurrencer sidste sæson-hvoraf 10 kom i Europas bedste klubkonkurrence alene.
manchester united trøje Chelsea forventes at prøve at teste Dortmunds beslutsomhed over for den norske landsholdsspiller, da de ser ud til at vinde Premier League -titlen i næste sæson.
Sky Deutschlands Jesco van Eichmann har afsløret, at Haaland spurgte ham, hvad der var senest med hans fremtid, inden han insisterede på, at han ikke var værd at betale gebyret.
fodboldtrøjer Og det ser ud til, at han er fuldt fokuseret på den kommende sæson med Dortmund, i stedet for at lade spekulationerne komme til ham.
fodboldtrøjer Chelsea er ikke den eneste klub, der beundrer Haaland, men som det ser ud, ser de ud til at være det eneste hold, der presser kraftigt på for at sikre signeringen af ​​den tidligere Red Bull Salzburg -stjerne.
Manchester United er interesseret, men efter at have sprøjtet store penge på Jadon Sancho allerede, forventes det ikke at gå efter angriberen til sommer.
Barcelona og Real Madrid er begge spændt på penge efter coronakrisen, hvor La Liga -giganterne holder deres udgifter til et minimum.
Og Paris Saint-Germain prioriterer i øjeblikket en ny kontrakt for Kylian Mbappe, hvor den franske landmand kun har et år tilbage af sin nuværende kontrakt.
Men Express Sport forstår, at den belgiske landsmand er glad for Inter Milan og ikke er villig til at efterlade San Siro.
Og Tammy Abraham kan være den næste, med den engelske landskamp på radars fra Arsenal og West Ham i øjeblikket.
I mellemtiden har den tidligere Chelsea -stjerne Tony Cascarino støttet sin gamle side for at underskrive et markeringsnavn, før transfervinduet smækker om fem uger.

jalkapallo pelipaidat