fotbollströjor barn

aldrig varit den mest kliniskaWerners signatur som en stor segerFotbollströja Sverige, Fotbollströjor Barnwerner gjorde 28 mål i 34 fotballdrakter eget trykk ett verkligt problem


Helt eftersträvat av Premier League -mästarna Liverpool sågs Chelsea som förseglade Werners signatur som en stor seger.

Werner gjorde 28 mål i 34 Bundesliga -matcher förra säsongen, mindre än bara Bayern Münchens Robert Lewandowski som klarade 34 och nekades grymt Ballon d 'Eller av coronaviruspandemin.

Men Werners återkomst från 28 Premier League-matcher lyder bara på fem mål, och han tålde en 14-matchars karaktär rad innan han nöt mot Newcastle i februari.

fotbollströja sverige Sedan dess är han utan mål på fem matcher, även om bara tre har varit starter, efter att ha varit en ersättare i mållösa dragningar med Manchester United och Leeds United.

billige fotballdrakter Chelseas fans håller i stort sett fast vid den utomordentliga tyska landskampen, som helt klart är en spelare av hög kvalitet.


För bara ett exempel på varför han är helt klart så begåvad har Liverpools rekryteringspersonal väldigt sällan gjort fel i transferfönstret de senaste säsongerna.

fotbollströjor barn Det avhoppet såg honom gå från att göra ett mål var 0,60 ligamatcher till 0,18, medan Torres gjorde 65 gånger på 102 Premier League-matcher för Liverpool.

Återigen, liksom ukrainska Shevchenko, såg Torres nedgång att han gick från att göra ett mål var 0,63 matcher till 0,18.

Och med Werner - som lyckades med 95 mål i 159 Bundesliga -matcher i Leipzig - är regressionen liknande, från 0,59, en takt på över ett mål varannan match, till bara 0,17 hittills i Chelsea.

fodboldtrøjer I själva verket har 25-åringen aldrig varit den mest kliniska av forwards, men sedan han gjorde 11 mål på 12 matcher för klubb och land i november har han bara lyckats med två på 31.

Det är väl, långt under hans potential och Werner kommer att veta det själv. En sak går hans väg är det faktum att han har fortsatt att hjälpa till att skapa mål.

Werner har åtta assist att gå med sina fem Premier League -mål, vilket ger 13 direkta målbidrag på 28 matcher, bara blyg av varannan match.

I alla tävlingar är hans återkomst 10 mål och 10 assist på 39 matcher, en liknande retur.

Men det är långt ner på de 34 målen och 13 assist som han lyckades på i 45 matcher förra året för Leipzig.

Att få tillbaka Werners självförtroende är en av de tuffaste uppgifterna som väntar på Thomas Tuchel och om Erling Haaland är signerad från Borussia Dortmund återstår det att se vad det betyder för spelaren.

Med tanke på Mason Mounts nuvarande form och det faktum att Chelsea har otroligt många alternativ bakom nr 9, med Kai Havertz, Christian Pulisic, Hakim Ziyech, Callum Hudson-Odoi, om Werner inte kan återupptäcka sin poängserie har han ett verkligt problem .


fotbollströja sverige