billige fodboldtrøjer

vundet hjemme hos deres rivalerUnited derefter vinder eller spiller uafgjort mod 

Manchester City Tøj, Fodboldtrøjer, Chelsea Trøje

 hvis city slår palace, men fotbollströjor rea en xg-score på 29,52


Liverpool har vundet væk på Old Trafford siden 2014, men har kun vundet hjemme hos deres rivaler to gange i deres sidste 20 møder på tværs af alle konkurrencer, der strækker sig tilbage til september 2004.

Hvis City slår Palace, men United derefter vinder eller spiller uafgjort mod Liverpool, kan de blive kronet som mestre ved at slå Chelsea ved Etihad den 8. maj.

Guardiolas anklager har dog to ben i deres Champions League-semifinale med Paris Saint-Germain at kæmpe med inden da.

City møder onsdag aften de franske mestre PSG i første kamp i Paris forud for deres opgør med Palace på Selhurst Park.

manchester city tøj De håber på at nå Champions League -finalen for første gang i deres historie, med årets showpiece -sammenstød i Istanbul -finalen den 29. maj.

fodboldtrøjer Der ville de møde enten Premier League-rivalerne Chelsea, der slog dem 1-0 på Wembley i FA Cup-semifinalen i sidste weekend, eller 13 gange Europacup-vindere Real Madrid.


Chelsea Trøje City lukkede i mellemtiden den første af en potentiel diskant søndag ved at slå Tottenham i finalen på det engelske landsholds hjemmestadion, takket være Aymeric Laporte's sene hovedstød.


Jalkapallo Pelipaita

Søndag aften ser det førnævnte top to -opgør på Anfield, og der har været masser af snak om, hvem der har den bedste chance for at opretholde en titelindsats.

Det er dog ikke kun Liverpool og United i opløbet at vinde titlen, hvor Leicester City igen trodser oddsene, da de sidder på tredjepladsen.

Everton - der har et nyt udseende og en identitet under Carlo Ancelotti i denne periode - er også i strid, da tingene står efter deres enorme form denne kampagne.

For dem, der er opmærksomme på den underliggende statistik i spillet, er der en alternativ tabel til den, vi ser, som er baseret på xG, og det giver interessant læsning.

Statistikken over de forventede mål er baseret på kvaliteten af ​​et skud i forhold til mange faktorer, herunder en assist -type, skudvinkel, afstanden fra et mål, og om det kan defineres som en stor chance.

Når vi tager alle disse variabler i betragtning, kan det give os en indikation af, hvor et hold kunne have fundet sig i tabellen.

De røde har en xG på 33,16, hvilket er betydeligt stærkere end Chelsea på andenpladsen, der har en rating på 30,52.

De egentlige bordtoppere, Manchester United, ligger på tredjepladsen på disse alternative placeringer med en xG-score på 29,52.


fodboldtrøjer