fotbollströjor

erfarna proffs som blev klubblegenderVarje avsnitt i serien kommer att vara 50 minuterFotbollströjor Barn, Maillot Foot Pas Cherspelarna i serien sträcker fotbollströjor med eget tryck billigt från


Varje avsnitt i serien kommer att vara 50 minuter långt och sammanföra gamla och aldrig tidigare sett filmer från klubben.

Spelarna i serien sträcker sig från akademistjärnorna Wilfried Zaha och Jonny Williams till erfarna proffs som blev klubblegender inklusive Julian Speroni, Mile Jedinak och Kevin Phillips.

De chefer som visas i showen kommer att inkludera Dougie Freedman, som hjälpte klubben in på uppryckningsplatserna innan en dramatisk mittsäsongsavgång till Bolton, och Ian Holloway, som arresterade en sen säsongbild för att leda klubben till slutspelet fotbollströjor barn.

Eagles ordförande Steve Parish kommer också att vara med i showen och släppte ett uttalande med tillkännagivandet av showen.

Showen kommer att kartlägga Crystal Palaces uppgång från administrationen 2010 till deras uppgång genom Championship League och på gränsen till Premier League fotbollströjor barn.

Serien har gjorts för alla älskare av sporten men med Eagles -fansen särskilt i hjärtat tack vare deras engagemang för laget maillot foot pas cher.

När Eagles Dare kommer att vara tillgängligt att titta exklusivt på Amazon Prime Video från och med 4 juni.