Deze nieuwe Koop Nike Kyrie schoenen presenteren een kampioenschapslook en combineren een grimmige zwarte basis met getextureerde gouden accenten op hun kwart Swooshes, tong en op Venus flytrap-geïnspireerde vetersysteem. De alziende eye-hielafbeelding van de schoen krijgt een ton-sur-ton look, terwijl de kit wordt gecompleteerd door een witte tussenzool en een zwarte buitenzool met gespikkelde gouden details.Het wordt weer een zomer van drastische verandering voor Kyrie Irving, de omstreden Boston Celtics point guard die hoogstwaarschijnlijk voor de tweede keer in zijn carrière van shirt zal wisselen. Nike Kyrie Online Winkel Hoewel hij zijn lijst van potentiële vrijers voor Los Angeles en Brooklyn heeft verkleind, zijn de wederopbouw van teams met cap-space (evenals degenen die misschien een of twee spelers verwijderd zijn van de strijd) allemaal hoopvol dat de voormalige NBA-kampioen zijn overweging en kracht verschuiven in hun richting. Hoewel Kyrie's status een mysterie blijft, weten we dat Nike klaar is om een ​​van de beste in-line Kyrie 5-aanbiedingen van het jaar te laten vallen - de vintage-thema 'Have A Nike Day'-iteratie die de speelse kleuren aanpast, het bovenwerk van denim twill , en retro-stijl logo op de hiel.

Misschien geloofde Nike dat Kyrie Irving en de Boston Celtics tijdens dit naseizoen de NBA-finale zouden halen, of misschien is deze nieuwe Goedkope Nike Kyrie met een alchemistisch tintje gewoon een volkomen toeval. Ongeacht het scenario, juni gaat helemaal over het grote podium van basketbal, en deze aanstaande release van Irving's kenmerkende schoen dwingt ons alleen te geloven dat deze bedoeld waren voor een potentiële finale-run - hoewel helaas voor fans van New England hoepels, die droom tot een krijsend resultaat kwam. stop in de handen van Giannis en de Bucks.

Levendige verfvlekken en een smiley met Swoosh-mond verschijnen op de op Venus flytrap geïnspireerde kanten overlay, terwijl de hiel een gewaagde retro paarse Nike Kyrie Schoenen teksthit krijgt omsloten door een oranje omtrek. Zelfs de accentuerende materialen hebben een beetje extra flair, aangezien de hielkooi en middenvoet Swoosh beide zijn uitgevoerd in een donkerblauwe denim. De tussenzool gaat naar beneden en gebruikt een eenvoudige combinatie van wit en paars, terwijl de individuele oogvormige stukken van de buitenzool elk een andere kleur aannemen om de look te vergrendelen.

Nike's Mamba Day - een jaarlijks evenement dat de verjaardag van Kobe Bryant's laatste NBA-wedstrijd viert - staat dit jaar vol met speciale releases, en Kyrie Irving's Nike Kyrie Heren/Dames zal deelnemen aan de festiviteiten via een nieuwe " Chaos ”make-up. Deze nieuwe Kyrie zet de interpolatie van klassieke kleurstellingen voort uit Bryants langlopende kenmerkende lijn met moderne Nike basketbalschoenen en ontleent zijn stijl aan een populaire combo die de Nike Kobe 5 in 2009 sierde.